OVER MONDEA

MONDEA is een jong en sterk groeiend bedrijf dat vooruitstrevende en praktische oplossingen biedt op vlak van organisatie, strategie en veranderingsmanagement. MONDEA werkt voornamelijk voor lokale besturen, provinciebesturen, overheden en (non-profit) organisaties. Onze Mondeanen zijn geëngageerde en ervaren experten die zorgen voor begeleiding op de werkvloer en zijn bedenkers van sterke concepten die de praktijktoets doorstaan. Schouder aan schouder gaan we op zoek naar goesting en oplossingen op korte én lange termijn. Onze experts bieden een tijdelijke versterking van uw team die u met een hart voor uw organisatie uw uitdagingen helpen realiseren.

MONDEA is een krachtenbundeling van de NV IDEA Consult en bvba Mondel. Het werd opgericht om klanten in de fase van uitvoering en implementatie te kunnen blijven ondersteunen. MONDEA maakt samen met IDEA Consult en Value Partners deel uit van de IDEA Group. MONDEA kent een jarenlange ervaring in strategisch advies, bemiddeling, project- en interimmanagement, coaching en veranderingsmanagement, zoals bijvoorbeeld de voorbereiding en begeleiding bij een integratie van OCMW en gemeente.

Anders dan andere spelers in de sector focussen wij niet alleen op de vraag, maar vooral op de behoefte van de klant. MONDEA doet meer dan rapporten opstellen. Bij MONDEA primeert het menselijke en het organisatorische boven het analytische aspect. De MONDEA-aanpak is uniek door een relevante combinatie van terreinkennis en energie en goesting. MONDEA staat voor werk op maat, niet met een standaardoplossing en niet vanuit de hoogte, maar vanuit een indaling in de organisatie. MONDEA is hands-on en specialiseert zich daardoor in coaching en interimmanagement. Daarbij houden wij steeds het einddoel in ons achterhoofd. Door deze vernieuwende aanpak te combineren met onze degelijkheid zorgen wij voor duurzame resultaten.

Meer weten? Zin in een kennismaking? Contacteer MONDEA.

Ontdek hier waar MONDEA de afgelopen drie jaar aan het werk was.

Goesting en engagement
Flexibel en menselijk
Degelijk en onderbouwd