Mondea maakt deel uit van de IDEA groep. Vier sterke partners, samen voor nog sterkere organisaties. MONDEA, IDEA Consult, Servantes en Value Partners kunnen ook jouw organisatie een breed pakket aan dienstverlening bieden: van analyses, over beleids- en conceptontwikkeling tot implementatie en intern beheer. You name it, the idea group can do it!

Samenlevingen en organisaties veranderen snel. Wij bieden een volledig dienstenpakket voor publieke en private organisaties die een leidinggevende rol willen spelen in onze complexe en snel evoluerende wereld.  Binnen de IDEA Groep vullen IDEA Consult, MONDEA en Value partners elkaar aan om samen met de klanten innovatieve strategieën en concepten te ontwikkelen en in de praktijk te brengen. MONDEA neemt als versterkende partner Servantes onder haar vleugels.

  • MONDEA is expert op het vlak van strategie en organisatie. Schouder aan schouder met de klant streven we naar een maximale impact op basis van strategische keuzes, een sterk situationeel leiderschap en enthousiaste medewerkers. De leuze van onze Mondeanen is niet voor niks: “samen verandering waarmaken”.
  • Servantes stelt onmiddellijk inzetbare medewerkers ter beschikking voor diensten met een tijdelijk capaciteitstekort, zowel op het niveau van de operationele medewerker als van de expert en het diensthoofd;
  • IDEA Consult heeft een unieke signatuur als evidence- based onderzoeksinstelling, met interne experten in verschillende disciplines. De combinatie van die expertise leidt tot een meerwaarde voor de klant en draagt bij aan een nieuwe economie, modern bestuur en dynamische plaatsen;
  • Value Partnersis de vastgoedbranche van de groep, en ontwikkelt toekomstbestendige leefomgevingen, van de allereerste stadia tot de implementatie.
    Ze focussen op binnenstedelijke leefomgevingen en zijn gespecialiseerd in de retail.

Lees meer

 

Contact

MONDEA bvba, Jozef II Straat 40 B1, 1000 Brussel, T: +32 (0)486 79 81 13, info@mon-dea.be

IDEA Consult NV, Jozef II Straat 40 B1, 1000 Brussel, T: +32 (0)2 282 17 10, info@ideaconsult.be

Servantes T: +32(0)468 10 50 89,info@servantes.be

Value Partners, Uitbreidingstraat 84, 2600 Antwerpen, T: +32 (0)3 218 20 89, info@valuepartners.be