Christoph Wauters

Christoph Wauters is master in de industriële wetenschappen (industrieel ingenieur bouwkunde) met als optie burgerlijke bouwkunde.
Bij de aanvang van zijn carrière deed hij ervaring op in de algemene woningbouw, villabouw, appartementenbouw en renovatiewerken. Hij ontwierp en bouwde als projectleider onder meer verschillende appartementsgebouwen in Blankenberge waaronder een gebouw met 55 ondergrondse garages en 55 appartementen.
Nadien ging hij aan de slag in de wegenbouw en rioleringen. Hierbij was hij onder andere verantwoordelijk voor de kosprijsberekeningen (meer dan de helft openbare aanbestedingen), en als projectleider voor de uitvoering van deze projecten.

In 2005 richtte Christoph zijn eigen eenmanszaak (in bijberoep) op. Vanaf 2013 werd er volledig gewerkt op zelfstandige basis. In 2016 werd deze eenmanszaak omgevormd tot CWA-BOUW bvba. Voor diverse firma’s , waaronder Denys uit Gent-Wondelgem, Besix-Infra uit Schelle, DS-V uit Adegem, Wawebo uit Sint-Gillis Waas, Alonco uit Verrebroek… werden vooral calculatiewerken uitgevoerd. Voor de Stad Vilvoorde was Christoph projectleider voor de werken aan ondergrondse parking en bovenbouw van de Grote Markt, als ontwerper en projectleider voor de renovatie- en uitbreiding van de atletiekpiste, diverse rioleringswerken (vooral Aquafin), en diverse kleinere projecten.

Binnen MONDEA houdt Christoph zich vooral bezig met projectleiding en calculatie van hoofdzakelijk openbare werken en begeleidt hij de stad Dendermonde projectmatig op de dienst patrimonium.

+32 495 206 690
christoph.wauters@team-mondea.be
+32 495 206 690