problem soulution essay angelou grandmother's victory essay automobile pollution essay essay characteristics of a good friend compare and contrast essay format powerpoint conflicts in the crucible essay
Joos Gysen
Zaakvoerder
Mechelen
Change Management
Strategie
Procesbegeleider
Management

Joos Gysen is zaakvoerder van MONDEA, joint venture tussen IDEA consult en MONDEL. Hij is licentiaat Bestuurskunde met aanvullende studies aan de KU Leuven en de Vlerick Leuven Gent Management School. Alvorens eerst MONDEL en daarna MONDEA op te richten was hij opleidingsdirecteur bij de Provincie Vlaams-Brabant en deed hij ervaring op als wetenschappelijk onderzoeker.

De voorbije jaren groeide Joos uit tot een gerespecteerd implementator en begeleider. Hij ondersteunde al verschillende overheden zoals agentschappen, gemeenten, OCMW, IVA, AGB, … . Dat doet hij zowel tijdens de fase van visie- en strategievorming als – en vooral – bij de vertaling naar de werkvloer. Dit zowel in de rol van adviseur, trainer, procesbegeleider, expert, initiator, project- en transitiebeheerder of interimmanager.