Lorenz Compagnie

Lorenz Compagnie heeft een brede operationele expertise in projectopvolging van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Verder begeleidt hij zelfbouwers en voert hij bepaalde werken ook zelf uit.

Lorenz heeft tijdens zijn studie Bachelor Lichamelijke Opvoeding klierkoorts gekregen. Eens genezen heeft hij besloten om te beginnen werken. Hij begon met een tijdelijke job als uitreiker bij B-post, nadien kreeg hij de kans om bij Ecowater Systems te gaan werken als administratief bediende. Hier heeft hij zich kunnen bewijzen en kreeg zo de kans om door te groeien naar een functie als planner om vervolgens als verantwoordelijke industriële plaatsers en montage te starten. Hier was hij verantwoordelijk voor een 10-tal mensen (monteurs, plaatsers en 1 administratief medewerker).

Na iets minder dan 7 jaar besloot Lorenz nieuwe horizonten te gaan ontdekken. Hij kreeg de kans om bij Peeters OIW te binnen als planner, hier was hij samen met 3 andere planners verantwoordelijk voor het juist inzetten van de 800 medewerkers en meer dan 300 voertuigen. Bij Peeters OIW ondervond hij al snel dat deze job niet was wat hij ervan verwachtte en besloot op zoek te gaan naar een nieuwe functie. Datzelfde jaar kon hij aan de slag gaan als dispatcher bij de firma Maes Hoogwerkers.

Vanuit zijn ervaring heeft Lorenz bij DE ARK (huisvestingsmaatschappij) de functie van Technisch Coördinator meldingen en herstellingen opgenomen. Naast zijn takenpakket als leidinggevende van 10 teamleden (7 werkmannen, 1 conciërge, 2 administratief medewerkers) heeft hij een aantal projecten opgevolgd voor o.a. de verbetering van de werking van de telefoonpool, erp-pakket, werking en organisatie van het team , … Lorenz heeft een basiskennis van wetgeving overheidsopdrachten en heeft ervaring met 3P.

Lorenz is momenteel interim-coördinator van technische uitvoeringsdienst van de gemeente Buggenhout.

+32 468 486 482
lorenz.compagnie@team-mondea.be
+32 468 486 482