Raven Rumes

Voor Raven gaat het ontwerpen over het bewustzijn dat bouwkunst alles omvat, het landschap, de stad, de openbare ruimte en de gebouwen. Hij ijvert ervoor om deze disciplines dichter bij elkaar te brengen in integrale ontwerpen. Raven tracht steeds onzichtbaar te werken aan een gebouwde omgeving waarin heden en verleden gelijktijdig aanwezig zijn.

Door sinds 2005 te werken als projectarchitect bij awg architecten, het gerenommeerd bureau van bOb Van Reeth, heeft Raven een rijke ervaring kunnen opdoen met opdrachten op het scheidingsvlak tussen architectuur en stedenbouw in een nationale en internationale context. Raven coördineerde op zijn projecten alle stakeholders, vanaf ontwerp tot en met oplevering van de werken.

Sinds 2018 is Raven voor MONDEA actief in lokale besturen. Als consultant kan Raven zijn uitgebreide expertise ten volle benutten. Door zijn oplossingsgerichte en participatieve hands-on-mentaliteit, zijn jarenlange ervaring en zijn brede kennis van zaken, vormt hij een meerwaarde binnen iedere organisatie.

Raven begeleidde de diensten van stedenbouw in de gemeenten Brecht, Bonheiden en Niel.

+32 479 770 288
raven.rumes@team-mondea.be
+32 479 770 288