Werner Panis

Werner Panis is master in de industriële wetenschappen (industrieel ingenieur electromechanica) met als optie procestechnieken.

Bij Framatome Connectors International en DME Europe deed hij als kaderlid van deze multinationals ervaring op in projectmanagement als projectmanager van internationale projecten en in het aansturen van engineering teams als engineering manager. Aansluitend werkte hij 8 jaar als ingenieur bij gemeente Laakdal. Hij heeft de technische dienst van de gemeente uitgebouwd tot een moderne openbare dienst. Als diensthoofd Openbare Werken deed hij diepgaande ervaring op inzake personeelsbeleid en verwierf hij een ruime kennis van overheidsmanagement. Hij bezit een brede expertise in wegenbouw, woningbouw, groenvoorzieningen en facilitair beheer. Overheden deden regelmatig beroep op zijn expertise. Tal van gemeenten vroegen een plaatsbezoek te Laakdal om de werkwijze van de technische dienst van naderbij te bekijken. Tevens werd hij vaak als organisator of jurylid bij aanwervings- of bevorderingsprocedures gevraagd.

Vervolgens werkte Werner 3 jaar bij studiebureau Antea Group als accountmanager en projectmanager Infrastructuur waar hij diverse wegenbouw projecten voor overheden van ontwerp tot en met uitvoering realiseerde. Tevens was Werner lead Delivery, verantwoordelijk voor de processen, capaciteitsplanning en financiële opvolging van de projecten.

Eveneens werd Werner recent deeltijds gedetacheerd naar de stad Beringen als interim projectmanager van de Technische Dienst. Hij zorgde in Beringen voor de opvolging en uitvoering van diverse projecten.

Bij MONDEA neemt Werner zowel de rol van interim-manager als projectmanager waar.

+32 471 204 099
werner.panis@mon-dea.be
+32 471 204 099